Κώστας Χατζηκωνσταντίνου για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με την ολοκλήρωση των, πανθομολογουμένα, επιτυχημένων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κιλελέρ ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Φέτος η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε με επιτυχία τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις κοινότητες του Δήμου μας. Επιδιώξαμε και καταφέραμε να μεταφέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στα χωριά μας, όπως κάναμε και τα τελευταία πέντε χρόνια. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για το τελικό αποτέλεσμα και να συγχαρώ όλες και όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων, τις τοπικές κοινότητες και τους κατά τόπου συλλόγους. Ειδικότερα τα μέλη των χορωδιών Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ, Χάλκης και των παιδικών, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους μαέστρους που τις διηύθυναν και τους μουσικούς που τις συνόδευσαν, τους μαθητές και τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής. Ευχαριστώ όλους του συλλόγους που διοργάνωσαν φιλανθρωπικά Bazaar και παράλληλες δράσεις. Εύχομαι 2020 να είναι καλότυχο. Υγεία, ευτυχία και προπάντων αισιοδοξία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άναμμα Χριστουγεννιάτικων Δέντρων